La Cigala i la Formiga / La Cigarra y la HormigaLa Cigala i la Formiga
Aquesta és la història de la Gala, una simpàtica cigala cantant a qui treballar, no li agrada massa! La formiga Miga la seva gran amiga, l’abella Bella i el ratolí Serafí ajudaran a la Gala i li faran veure que treballar i cantar és possible!! El treball, l’esforç, l’amistat i el saber compartir són presents  en aquesta versió  que  La Petita Brownie i Cia.  fa de la faula  “La Cigala i la Formiga”.
-->
Una adaptació de “La Cigala i la Formiga” d’Isop. A diferència de la versió que va escriure La Fontaine (potser la més popular, on es castiga la despreocupació de la Cigala), la Petita Brownie, de la mateixa manera que Isop, opta per un final feliç. La inspiradora i meravellosa música de A. Vivaldi  i un gran arbre com a escenografia serveixen de fil conductor per explicar el pas del temps .
“Les Quatre Estacions” de Vivaldi
És una obra descriptiva de quatre concerts (la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern) que, a través d’elements del llenguatge musical, reprodueix aspectes de les diferents estacions de l’any: els colors de la primavera, com surten els  fruits a l’estiu, el canvi de color de les fulles a la tardor i com aquestes cauen,  i l’hivern quan fa fred i neva .
________________________________________________________________________

La Cigarra y la Hormiga

Ésta es la historia de Gala, una simpática cigarra cantante a quien trabajar, no le gusta mucho! La hormiga Miga su gran amiga, la abeja Bella y el ratón Serafín ayudaran a Gala i le harán ver que trabajar y cantar es posible!! El trabajo, el esfuerzo, la amistad y el saber compartir están presentes  en esta versión  que  La Petita Brownie i Cia.  hace de la fábula  “La Cigarra y la Hormiga”.
-->
Una adaptación de “La Cigarra y la Hormiga” de Isopo. A diferencia de la versión que escribió La Fontaine (quizás la más popular, donde se castiga la despreocupación de la Cigarra), la Petita Brownie, de la misma manera que Isopo, opta por un final feliz. La inspiradora y maravillosa música de A. Vivaldi  y un gran árbol com  escenografia sirven de hilo conductor para explicar el paso del tiempo .


“Las Cuatro Estaciones” de Vivaldi
Es una obra descriptiva de cuatro conciertos ( primavera, verano, otoño e invierno) que, a través de elementos del lenguaje musical, reproduce aspectos de las diferentes estaciones del año: los colores de la primavera, com salen los frutas en verano, el cambio de color de las hojas en el otoño y cómo caen,  y  el invierno cuando hace frío y nieva.
La Petita Brownie

La Petita Brownie
La Petita Brownie

La Companyia

Neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.